Fi
En
Sv

OSTA ENNAKKOLIPPU HAM HELSINGIN TAIDEMUSEOON!


Tästä voit ostaa pääsylippuja HAMiin ennakkoon (enintään 9 kpl kerralla). Lippu on voimassa valittuna päivänä museon aukioloaikojen puitteissa. Ennakkoon voi ostaa aikuisten pääsylippuja ja alennusryhmään kuuluvien lippuja sekä varata alle 18-vuotiaiden lippuja. Museokortin haltijoiden ja ilmaiskävijöiden lippuja ei tarvitse varata etukäteen.

Valitse ensin tulopäiväsi kalenterista. Sen jälkeen pääset valitsemaan lippujen määrän, lipputyypin ja maksamaan liput. Saat liput ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

HAM Helsingin taidemuseon verkkosivuilta ostetulla lipulla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Oikeus alennukseen todistettava pyynnöstä. Maksuttomaan sisäänpääsyyn oikeuttava kortti/Museokortti on käytävä esittämässä museon lippukassalla.

Lippujen ennakkomyynnin pilottikokeilu on käynnissä HAMissa kesän ja syksyn 2020 aikana. Saat -15% HAMin museokaupan normaalihintaisesta tuotevalikoimasta näyttäessäsi verkkolippusi mobiililaitteelta tai tulostettuna versiona ostostesi yhteydessä. Etu on voimassa yhden ostokerran verran museokäynnin yhteydessä.

AUKIOLOAJAT JA SAAPUMINEN
Aukioloajat: ti–su 11–19, ma suljettu
Käyntiosoite: Eteläinen Rautatiekatu 8, 00100 Helsinki
Postiosoite: PL 10416, 00099 Helsingin kaupunki
Lippukassa: (09) 310 87001

Ilmaispäivät

Saavutettavuus ja esteettömyys

KalenteriHAM