Fi
En
Sv
OSTA PÄÄSYLIPPUJA JA VARAA PAIKKASI AVOIMILLE YLEISÖOPASTUKSILLE ENNAKKOON HAM HELSINGIN TAIDEMUSEOON!

Pääsyliput


Voit ostaa enintään 9 kpl pääsylippuja ennakkoon. Lippu on voimassa valittuna päivänä museon aukioloaikojen puitteissa. Ennakkoon voi ostaa aikuisten pääsylippuja ja alennusryhmään kuuluvien lippuja sekä varata alle 18-vuotiaiden lippuja. Museokortin haltijoiden ja ilmaiskävijöiden lippuja ei tarvitse varata etukäteen.

Valitse ensin tulopäiväsi kalenterista. Sen jälkeen pääset valitsemaan lippujen määrän, lipputyypin ja maksamaan liput. Saat liput ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
HAM Helsingin taidemuseon verkkosivuilta ostetulla lipulla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Oikeus alennukseen todistettava pyynnöstä. Maksuttomaan sisäänpääsyyn oikeuttava kortti/Museokortti on käytävä esittämässä museon lippukassalla.

Avoimet yleisöopastukset


Syksyllä 2020 tutustumme Laura Gustafssonin ja Terike Haapojan Museum of Becoming -näyttelyyn oppaan johdolla. Opastuksen kesto 25 minuuttia. Lauantain yleisöopastukset ovat avoimia kaikille pääsylipun hinnalla.
Poikkeusolosuhteiden vuoksi opastettavan ryhmän kokoa on rajattu ja opastukselle tulee varata paikka etukäteen. Kerralla voit varata enintään 2 paikkaa. Suomenkielisiä avoimia yleisöopastuksia järjestetään lauantaisin kahtena eri kellonaikana. Ruotsinkielisiä opastuksia järjestetään joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina. Englanninkielisiä opastuksia järjestetään joka kuukauden toisena lauantaina.
Valitse ensin tulopäiväsi kalenterista. Yleisöopastuksen osta liput -painikkeen kautta pääset ilmoittautumaan haluamallesi opastuskierrokselle. Saat vahvistusviestin paikkavarauksellesi ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautumisen peruminen onnistuu viimeistään 12 tuntia ennen opastusta. Linkki perumiseen löytyy sähköpostiin tulleesta vahvistusviestistä.


Yleistä


Lippujen ennakkomyynnin pilottikokeilu on käynnissä HAMissa syksyn 2020 aikana. Saat -15 % HAMin museokaupan normaalihintaisesta tuotevalikoimasta näyttäessäsi verkkolippusi mobiililaitteelta tai tulostettuna versiona ostostesi yhteydessä. Etu on voimassa yhden ostokerran verran museokäynnin yhteydessä.

AUKIOLOAJAT JA SAAPUMINEN


Aukioloajat: ti–su 11–19, ma suljettu
Käyntiosoite: Eteläinen Rautatiekatu 8, 00100 Helsinki
Postiosoite: PL 10416, 00099 Helsingin kaupunki
Lippukassa: (09) 310 87001

Ilmaispäivät
Saavutettavuus ja esteettömyys

Kalenteri

Tapahtumat


HAM